Karijera

Budi hrabar klikni "send"


Uvijek rado prihvaćamo prijave arhitekata koji traže posao u uzbudljivom, poticajnom i dinamičnom okruženju. Entuzijasta koji svojom energijom, znanjem i radom želi doprinjeti stvaranju kreativnih i kvalitetnih projekata.
Ako ste motivirani i spremni prihvatiti ponuđeni poslovni izazov, prijavite se online otvorenom molbom te nam dostavite svoju zamolbu, životopis i portfolio sa svojim radovima na hrvatskom (i/ili engleskom) jeziku, u digitalnom obliku, na e-mail adresu info@dgarhitekti.hr (dokumenti veličine do 10MB).
Životopis, portfolio i zamolbu moguće je poslati i poštom na adresu ureda:

Dražul Glušica arhitekti
Splitska 2, 51 000 Rijeka, Hrvatska

Poštar nam je super pa mu rado otvorimo.

Primljene radove ne vraćamo. Vaše ćemo podatke držati u strogoj tajnosti te ih zadržati u evidenciji kako bismo Vas eventualno kontaktirali ukoliko se ukaže potreba. Ako se ne slažete s navedenim, molimo Vas da nas o tome svakako obavijestite.
Sve prijave razmatraju partneri u tvrtki a mogući intervjui se održavaju isključivo nakon prijave i poziva na razgovor (poželjno donjeti printani portfolio).

Od Vas očekujemo odlične arhitektonske vještine, osnovno poznavanje ArchiCad-a a ponajviše volju, želju i dobru energiju.

* veselimo se i odazivu studenata koji svojom svježinom mogu pridonijeti kreativnom okruženju.